Eigenlijk is Loes een soort geheim wapen voor elke hardloper
Wil je mijn kuiten masseren? Ik ben in transitie naar hardlopen op blote voeten, en mijn kuiten zijn net ballonnetjes, vroeg ik de eerste keer dat ik bij Loes kwam. Ze keek me aan. Ga maar even op de massagebank zitten. Mijn kuiten zitten aan de achterkant, grapte ik nog.
Loes keek naar mijn benen, tilde ze op, bevoelde mijn enkels, mijn kuiten, mijn scheenbeen. En drukte ergens in mijn dij.
Doet dit pijn? vroeg ze, terwijl ik tegen het plafond vloog. Bij wijze van spreken. Ze deed het lief, het deed niet veel pijn. Maar het was een harde plek in mijn spieren, waar ik het niet had verwacht.
En dat is in een notendop hoe een massage van Loes is: zij is iemand die begrijpt hoe je spieren en skelet in elkaar zit, iemand die met geduldige en vaste hand op zoek gaat naar de pijnpunten, iemand die holistisch is in haar aanpak, en ook intuïtief. Prettig, zou ik willen zeggen. Een massage van Loes is vooral prettig. En helpend.
Daarnaast is Loes een prettig iemand, ze is ruimdenkend, duidelijk en integer. Eigenlijk is Loes een soort geheim wapen voor elke hardloper.
Jose

 

Een absolute aanrader!
Na een drukke periode kom ik weer helemaal tot rust bij een ontspanningsmassage van Loes. Een absolute aanrader!
Bob